GAZİANTEP / NİZİP - Salkım İlkokulu

Salkım İlkokulu

Gaziantep/Nizip
Vizyon
Öğrencilerimizi ve çalışanlarımızı; Tarihini bilip ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek, geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü,insanlara ve düşüncelerine saygılı, sorumluluk sahibi,kendisine güvenen ve güvenilen, hayatta her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri ortaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, dünyaya yön verebilecek insanlar ve liderler yetiştirmek.
Misyon
Bilimsel ve çağdaş eğitim-öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişmelerini sağlamak ve böylece topluma yaralı birer birey olarak yetişmeleri sağlamak.
SOBALI
Ulaşım
Gündogdu Mahallesi-A Blok Salkim Kasabasi Nizip/GAZIANTEP Telefon Numarasi:0-342-546 11 46
SERVİSİMİZ YOKTUR